F.R.I.E.N.D.S.

A Jóbarátok első része 25 éve került adásba, és a sorozat 10 évada alatt számos ikonikus sneaker és ruhadarab megjelent benne. Azt viselnéd, amit Chandler, amikor Phoebe-t költöztette? Vagy inkább Rachel stílusában futnál? Esetleg olyan magasra dobnád a labdát, amennyire csak tudod, mint Joey?

friends

Puma

Egy modell különösen sokat szerepelt, ez pedig a Puma Suede.

puma suede

Például a legendás részben, amiben Phoebe új neve Princess Consuela Banana-Hammock lett? Ebben az epizódban Chander Puma sneakert viselt.

puma

Chandler akkor is ezt viselte, amikor Phoebet költöztette, és a végén elmondta neki, hogy az egyetlen pozitív dolog a Mike-kal való szakításában az, hogy nem kell tovább néznie a csúnya széket, mire kiderült, hogy az Phoebe-é... Rachel is Suede-t viselt az utolsó estéjén Monicával, Phoebe pedig abban a részben, amikor Joey hipnotizálta Chandlert a kazettával, és amikor Phoebenek patkány bébijei voltak, akkor megint Chandler viselte a híres Suede-t. 

puma siedeÉs mi a helyzet a Hálaadással, amikor Joeynak beszorult a feje az ajtóba? Tippelj, hogy mit viselt Chandler...

adidas

Joeynak sok vicces pillanata volt adidas nadrágban. Abban döntötte meg a labdadobálás rekordot, és abban kapott sérvet is.

adidas

De nem Joey az egyetlen, aki adidasban sportolt. Emlékszel arra, amikor Phoebe leszólta Rachelt, hogy fut, miközben ő is futott?

adidas

Monicán adidas pulcsi volt, amikor arról beszélgettek, hogy ki lenne jó a harcban. Miután Ross azt hitte, hogy Joey megmentette az életét, miközben csak a szendvicsét védte.

adidasTermészetesen a Jóbarátokból sem maradhatott ki az ikonikus Sam Smith sneaker. Nézd csak mit visel Rachel a 'The one with the screamer' epizódban. Amikor Ben Stillerrel randizik, aki egy kicsit kiabálós típus volt.

adidas stan smith

Nike

A legtöbb márkából talán a Nike-t láthattad legtöbbször a Jóbarátokban. Például a klasszikus pulcsit, amit több színváltozatban is láthattál Joey-n. A Ross ösztöndíjáról szóló rész megvan? Vagy az, amikor Rachel és Ross Sandy-t, a férfi dadát fogadja fel Emmához? Akkor is ezt a pulcsit viselte Joey, amikor kiderült, hogy Phoebe meglopta Rosst gyerekkorában. 

joey

Ross is Nike-t viselt azon az emlékezetes estén, amikor Joeynak próbáltak segíteni, hogy felkészüljön a TV show moderátor szerepre. 

tepláky Nike

És ki ne szeretné azt a részt, amikor mindannyian rögbiznek Hálaadáskor? És nem csak Rachel viselt Nike sneakert.

Nike

És nem csak a sneakerekről van szó. Monica például papucsban volt a "The one when Ross hugs Rachel" részben, amiben 100%-ig egyértelmű volt, hogy Ross odavan Rachelért. A homár miatt, ugye?

nike

Chandler Nike nadrágot viselt, amikor rájött, hogy nem tud sírni. Se Bambi, se egy kutyakölyök miatt, de még Monica elképzelt halála sem ríkatja meg. Semmi, egy könnycsep sem.

tepláky nIke