Amerikai sneaker a magyar utcákon

A New Balance cipőkről van szó. A márka, ami minden évben több, mint 4 millió pár sneakert gyárt, az Egyesült Államokból indult.

new balanceElkötelezettek a magas minőség iránt mindkét gyártási helyükön - az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában is. A cipőkön található „Made in USA“ vagy „Made in England“ is ennek megfelelően kerülnek az elkészült termékekre.

new balance

A New Balance már több, mint századik évfordulóját ünnepelheti, 1906-ban Bostonban indult, és a futás népszerűségének növekedésével ez a sport lett a márka fő fókusza. Utána jött a divat. Mielőtt rátérnénk arra, hogy a New Balance cipők milyen gyönyörűek, el kell mondanunk a tényt, hogy ezek a cipők mindig magas minőséget nyújtanak. Minden cipőnek megvan a saját technikai felépítése. A megerősített saroktól a zselés kitöltésig, a New Balance mindig többet ad egy szimplán jól kinéző cipőnél. 

new balance

Tudod, hogy Riley-t mi inspirálta az első New Balance cipők elkészítésénél? A csirkék. Megfigyelte, hogy a csirkék hogy stabilizálják a lépteiket, azaz hogyan tartanak balanszot. Mostmár a márkanév mögötti titkot is ismered 😉. A városi legenda úgy tartja, hogy mindig tartott az asztalán egy csirkelábat, hogy meg tudja mutatni hogyan jár egy csirke, hogy egyensúlyoz, de hogy ez igaz-e, senki nem tudja.

new balanceA legelső New Balance sneaker, a Trackster, 1960-ban jelent meg, és ahogy feljebb már említettük, ez egy futócipő volt. az első futócipő, aminek íves talpa volt. Ezzel kezdődött. Ma már futók, sportolók, focisták, és még elnökök is viselik...Biztosan láttad már Donald Trumpot New Balance cipőben. De nem kell elnöknek lenni ahhoz, hogy New Balance cipőt viselj. Ez a sneaker egyszerűen tökéletes, kényelmes, szép, utcai viselet.

new balance

Te is azonnal beleszeretsz, ugye?

new balanceMutasd meg, te hogy viseled a New Balance cipődet. Oszd meg instán, taggeld be a @top4street.hu accountot, és légy te az inspiráció!