Esküvő és sneakers?

Mi IGEN-t mondunk!

Esküvők mindenhol. Az esküvői szezon hivatalosan is elkezdődött, és a "mit viseljen az ara és a vendégek" egy véget nem érő téma. De mi a helyzet a cipőkkel?

Szerencsére nem kötelező végigszenvedned az esküvőt egy kényelmetlen magassarkúban. Hoztunk neked egy kis inspirációt, hogyan ragyogj magassarkú nélkül, a kedvenc sneakeredben.

svatební tenisky

 

Miben házasodj?

Összeöltöznél a jövendőbeliddel?

Válasszatok unisex sneakereket, mint a Vans vagy a Converse. És a #couplegoals már meg is van. 

svatební boty

svatební boty

 

Romantikára és virágokra vágysz?

A Puma kivirágzott. Választhatsz klasszikusabb vonalat, vagy el is térhetsz tőle. Mindegy melyik, biztosan a tavasz legújabb, legstílusosabb kollekciójából válogathatsz.

svatební boty

 

Az egyetlen lehetőség a rózsaszín?

A sneakerednek nem kell feltétlenül fehérnek lennie. Sőt, a cipőd illeszkedhet az esküvő színéhez, mint például ez a rózsaszín, ami biztosan minden házasodó pár álma (legalábbis a menyasszonyoké).

converse

boty

 

Vagy a klasszikus fehér, amiben nem lehet csalódni?

tenisky

 

És mit szólsz egy kis DIY-hez?

Olyan sneakert akarsz, amilyen senki másnak nincs? Alkosd meg. Elég hozzá a filctoll, fekete vagy fehér, amilyet szeretnél. Cseréld le a cipőfűzőt egy elegáns szalagra vagy tüllre. Vagy fogj egy ragasztót és ragassz egy masnit a cipődre.

mrs and mrconverse diy

 

Viselni vagy nem viselni?

Előnyök?

Kényelem, kényelem, kényelem...ha hajnalig akarsz táncolni, nincs más lehetőséged.

És tudod mit, a sneakerek egyszerűen menők.

 

Hátrányok?

Nincs!

svatební boty

Te mész esküvőre idén? A sajátodra vagy csak vendégként? Mit fogsz felvenni? Oszd meg velünk Instagramon (@top4street.hu), és inspirálj minket.