Ez telitalálat!

Ez telitalálat!

2019.11.21. 2 perces olvasási idő

A fekete klasszikus, és minden alkalomra illik. Egy szettben mehetsz dolgozni, kávézni és este beülni egy bárba. És praktikus!

Ez telitalálat!

Azt mondják, hogy a fekete a dominancia jele, és egyben az alárendeltségé is...Mindenesetre a népszerűégének oka leginkább az, hogy szinte mindenki jól érzi magát benne, vékonyít, jól áll, és alkalmakra is kitűnő.

černý outfit

A feketét választják azok, akik figyelmet akarnak, és azok is, akik inkább eltűnnének. Feketében kitűnhetsz, és el is rejtőzhetsz. Az, hogy melyik lesz, csak rajtad múlik.

černé šaty

Ez a klasszikus minden alkalomhoz illik. Egy szettben mehetsz dolgozni, kávézni és este beülni egy bárba. És praktikus! Ez a szín nem megy tönkre olyan hamar, mint a fehér, és nem látszódnak rajta annyira a koszfoltok.

mikina

És ha már foltok...csak egy szabály van 👉 a fekete legyen fekete!

A feketédnek igazán feketének kell lennie. Óvakodj a kifakult szürkés-feketétől, és a foltos pólótól, ami már elvesztette a színét a mosógépben. Egyszerűen nem néz ki jól.

pánský outfit

Egyszerű. Ha nem tudod mit vegyél fel, válaszd a feketét. Kombináld szabadon a fekete cuccaidat, nem fogják elrontani egymást. Sőt.

Nem lehet fekete nélkül élni. A fekete mindig is divatos volt, és az is marad.