Válts kistáskáról hátizsákra!

Eleged van már a nehéz, telepakolt kistáskákból? Fáj a hátad és kéne egy szabad kéz a telefonhoz, vagy a kávéhoz? Nekem igen. Úgy döntöttem, jöhet a hátizsák!

A választék hatalmas, a viselet pedig igazán menő. Illik elegáns és hétközbapi viseletekhez is. A hátizsákok mostanában egyre jobbak, és hidd el nekem, a vállaid és a hátad is hálás lesz.

hátizsák

Hogyan válasszunk hátizsákot?

A legfontosabb - még a kinézetnél is fontosabb - a minőség. Fő, hogy legyen megerősítés a hátnál, amely kényemet nyújt viselet közben. Ne feledd az állítható pántokat is, hogy a te kényelmednek megfelelően be tudd állítani. 

Hogyan viseld? 
Ez egyszerű. Válassz méretet a szükségleteid szerint. Mire használod, mennyi cuccot akarsz vinni benne? Ha a laptopodat is mindig magadnál hordod, válassz nagyobbat. Ha elegáns viselethez is hordanád, válassz feketét. Miért? A fekete soha nem hagy cserben. A mindennapokban hordanád? Választhatsz kicsit, nagyot, színeset, az évszaktól függően, csak rajtad múlik. 

Ne feledd az alapszabályt: az egyszerű mindig több. Ne kavard össze az extravagáns táskádat az outfiteddel. A legjobb választás, ha a táskád klasszikus megjelenésű, így szinte bármivel tudod kombinálni. Kell még előny? A legtöbb uniszex, így bármikor tudsz közösködni a pároddal. 

Hogyan párosítsd?

1. Elegáns

Hogy a hátizsák nem megy elegáns cuccokhoz? Dehogynem. A fontos, hogy maradj klasszikus a színek és formák terén. Ezért választottam egy egyszerű, fekete táskát, melyben még külön zseb is található a laptopodnak. 

2. Casual

A hétköznapi darabokat egyszerű egymással kombinálni és egy kicsit el is eresztheted magadat. Ott van például a piros Under Armour táska, mely a tavasz színében virít. A másik választásom a Vans. A színes kombináció az egyszerűbb outfiteket is ragyogóvá teszi. 

batoh

3. Sportos

A sport és a hátizsák klasszikus kombináció, ez nem meglepő, igaz? Az ideális választás egy tornazsák. Olyan alkalmakra tökéletes, amikor nem kell túl sok dolgot magaddal vinned. Vagy válassz olyan hátizsákot, amire felkapják a fejüket az emberek. 

gymsackBlog by Veronika Nováková.

 

Te mivel visesz hátizsákot? Oszd meg velünk, tagelj minket az instagramon a @top4street.hu taggel és inspirálj másokat is!