Legenda a márkák között CONVERSE

Több, mint száz éve, 1908-ban alapították a Converse márkát. A legendás Converse cipőkbe Chuck Taylor is beleszeretett, és hamar népszerűvé váltak. Mindenki ezt viselte, Kurt Cobain, James Dean és a The Beatles.
converse

 

Az áttörés 2003-ban következett be, amikor a Nike megvette a Converset, és elindították a ruhavonalat.

Sok márka próbálja koppintani az ikonikus stílust, de a Converse cipő az egyetlen igazi. Magas orr rész, erőteljes vonal, és ötágú csillag a logóban. Választhatsz alacsony- vagy magasszárút. A Converse időtálló megjelenése, színválasztéka, mintái minden generációt leveszenk a lábáról. Hordhatod te, az öcséd, és anyukád is.

converse

Miért jó a Converse?

  • Strapabíró. Ki nem ment még fesztiválra Converse-ben? És túlélte, ugye?
  • Kényelmes, és mindenhez megy
  • Megfelelő minőség jó áron
  • Addiktív desing, végtelen színválaszték, mindenki megtalálhatja a kedvencét

Veronika és az első Converse-e

Azon gondlkozom, hogy mikor kaptam az elsőő Converse-emet...

converse

Tudom. Apukám sokat járt külföldre a sport miatt, és egyszer hozott nekem, anyukámnak és a nővéremnek is egyet az ikonikus Converseből. Ez már 16 évvel ezelőtt volt, amikor még nem volt olyan könnyű hozzájutni. Azóta az életem része lett a Converse, mint ahogy az egész családomnak. A színesektől kezdve, a visszafogottakon át, a bőr, alacsonyszárú, magasszárú, fűzős, fűző nélküli...Ez a könnyen párosítható, mindig divatos cípő az első számú választásom öltözködésnél. A lejobb, hogy bármihez illik, tényleg! Az egyszerű, de eredeti stílusú cipőt viselhetem elegáns darabokkal, és lazákkal is. És ami még jobb? Amikor elkoszolódik, csak bedobom a mosógépbe, és az újjávarázsolja.

Blog by Verča Nováková

És te? Neked is megvan a saját Converse sztorid? Oszd meg velünk Instagramon: @Top4street.hu Van Converse-ed? Ha nincs, szerezz be egyet most.