Leggingst utcára!

Kezeket fel, ki szereti sportoláson kívül is hordani a leggingseit? És mivel kombinálod őket?

leginy

Egy kis történelem...Először a leggingseket hidegben hordták, hogy melegen tartsanak, és szőrméből készültek. Csak később kezdtek elengedhetetlen sportfelszereléssé válni. És ma? A leggings mára már fogalommá vált!

leginy

 

 

 

 

Legíny do ulic patří, jen musíš vědět, jak je nosit. Nejjednodušší možností jak nosit legíny, je kombinace s delší mikinou nebo trikem, to je v dnešní době klasika, která neublíží žádné postavě. Krátký vršek k legínám už není tabu, ale má svoje pravidla. Pokud chceš vyrazit v legínách, ve kterých všichni uvidí tvé obepnuté pozadí, je vhodnější mít k tomu náležité míry (nic ve zlém samozřejmě).

A leggings utcára is hordható, csak tudni kell, hogy mit viselj hozzá. A legegyszerűbb, ha egy hosszabb pulcsival vagy pólóval veszed fel, ami egy klasszikus megoldás.

A rövidebb felsők sem számítanak már tabunak leggingsel, de megvannak a szabályai. Ha olyan felsőrésszel akarsz leggingst viselni, ami nem takarja a fenekedet, ügyelj rá, hogy megfelelően vastag anyagból készüljön a leggings, mert a hajszálvékony darabok furán tudnak mutatni a domborulatokon.

leginy

Egy másik fontos tényező, hogy jó méretet válassz. Ne legyen laza, ez nem egy melegítőnadrág. De ne is legyen túl szűk, mert egyrészt kényelmetlen, másrészt olyan dolgokat is megmutat ó, amiket nem biztos, hogy szeretnénk. A megfelelő hossz is lényeges, jó, ha pont bokáig érőt választasz. A 3/4-es is jó lehet, de fontos tudnod, hogy optikailag rövidíti a lábadat. Persze lehet, hogy valakinek arra van szüksége...

Áttérve a színekre, mivel a fekete optikailag vékonyít, ezért mindenki feketét hord. Te ne félj a színektől, párosítsd őket okosan, a kevesebb néha több.

leginy

Te hogy hordod? Oszd meg velünk Instagramon! Taggeld a @top4street.hu accountot, és inspirálj másokat!

Blog by Veronika Nováková