Mit ne hagyj ki a nyári kiárusításon?

A nyári kiárusítás teljes gőzzel megy. Megértjük, a hűsítő medencében, koktéllal a kezedben, mégiscsak jobb, mint egy plázában shoppingolni, ugye?

Pont ezért, elképesztő mennyiségű terméket tettünk a nyári kiárusításba, és most kiemeljük neked a kihagyhatatlan darabokat.

Onitsuka

1. Onitsuka Mexico

Igen, ennek a cipőnek a sárga változata rúgott szét nem kevés valagat a Kill Billben. Te be mered vállalni ezt az ütős színkombinációt?

asics gel-lyte

2. Asics Tiger Gel-lyte

Stílus és kényelem? Pontosan ezt várhatod ezektől a szépségektől, és meg is kapod. Különböző színekben elérhető nőknek és férfiaknak is, és hidd el, bele fogsz szeretni.

puma cali

3. Puma Cali

Már sok újrarendelésen vagyunk túl, miután annyiszor kifogytunk belőle. És most újra raktáron, ráadásul kedvezményesen. Most vagy soha.

hovr

4. Under Armour Hovr

Ezek a sneakerek minket is megleptek. A sneaker, ami futócipőnek néz ki, de uralja az utcákat.

vans old skool

5. Vans Old Skool

Ha a Puma Calit sokszor kellett újrarendelnünk, akkor erre már nincsenek is szavak. A jó kis klasszikus Old Skool sneaker, ami nem hiányozhat a ruhatáradból. Szerintünk ez a legikonikusabb klasszikus.

deerupt

6. adidas Deerupt

Mintha csak a fellegekben járnál. Irreálisan kényelmes és stílusos. Mi kell még?

És te mire csaptál le a nyári kiárusításunkon? Mutasd meg nekünk Instán, és ne felejts el taggelni minket: @Top4Street.hu