Ne viselj szandált zoknival, inkább ugorj bele egy slip-onba vagy egy papucsba

A forróság megérkezett. Akkor is érzed, ha nem akarod. Meleg mindenhol, a tömegközlekedésen is, úgyhogy előbukkantak a szandálzoknik. De te jobb vagy ennél, ugye? Mi a legjobb opció nyárra?

Papucsok és slip-onok!

slipon

 

A papucs éra

papucsokról leginkább a nyaralás jut eszedbe, amikor 8 évesen a családoddal Horvátországban vagy a Balcsin voltatok? Klasszikus, ugye? Ma már bármikor viselheted őket, mert trendik.

puma

A legtöbben el se tudjuk képzelni a nyarunkat papucs nélkül. Mindenki szeretné élvezni a nyarat, leginkább kényelmes cipőkben, amiben nem sülünk meg. A papucsokból ráadásul óriási színválasztékot találsz. 

Ha a partra vagy a medence mellé készülsz, akkor koordinálhatod a szettede, választhatsz a fürdőruhádhoz illő papucsot. Vagy a városba indulsz vele, és lehet a papucsod vibráló, élénk, amivel egy kis játékosságot csempészhetsz a szettedbe.

adidas pantofle

De azt is tudjuk, hogy például munkába, vagy néha a városba is, jól jönnek a neutrálisabb modellek, amiket visszafogottabb ruhákkal, kevésbé sportos nadrággal vagy ruhával is felvehetsz.

pantofle

 

A slip-on legenda

Mindenki ismeri a hűvösebb nyári estéket, amikor a slip-on a tökéletes választás, mert nem olyan meleg, mint egy sneaker, de nem is fázol benne, mint egy papucsban. Ha irodában dolgozol, akkor is ideális választás a slip-on, mert a légkondi-háború elkezdődött.

vans

Csak felveszed, és indulhatsz is. Nincs fűző. Ha szereted a kényelmes és praktikus cipőket, akkor legalább egyet be kell szerezned belőlük.

Multifunkciós, univerzális, és számos eseményre passzol. Szinte bármilyen outfittel viselheted, jól fogsz kinézni. Tökéletes lehet például egy fehér pólóval és egy szakított farmerral vagy rövidnadrággal. A leghíresebb slip-on a Vans sakktáblás változata, amit számos színváltozatban megtalálsz. Melyiket választod? A fekete klasszikus, a piros ütős!

vans slipon