pic

Rólunk

A Top4Street a sneakerek iránti szenvedélyével tűnik ki igazán. Stílusosan élvezzük az aktív életet. Követjük a trendeket, de még jobban szeretjük kialakítani azokat. Nálunk egészen biztosan megtalálod azokat a sneakereket, ruhákat és kiegészítőket, amelyek hozzád illenek az utcán. Amikben járunk, amikben járhattok. Ha kilépnél az utcára és tanácsra van szükséged mi trendi és mi az, amit ne vegyél fel többé, itt vagyunk neked. A streetwear az nekünk, mint a halaknak a víz.

Olyan legendás stílusikonokat találsz itt, mint a Superstar, Stan Smith, Air Force, Era, Jazz, de emellett csodás limitált kiadásokat is. Olyan top márkáktól (sok más mellett), mint az adidas, Nike, Vans, Puma, Saucony, Asics, New Balance, Under Armour. Mi tudjuk, ki milyen sneakert hord, és melyek azok, amelyeket vétek kihagyni. A sneakerek a szenvedélyünk, így a reggeli rutinunk is abból áll, megnézzük mi újdonság van a világban, esti mesénk pedig a sneaker hírek. A stílus sosem volt ilyen egyszerű.

A Top4Street márka a Top4Sport család tagja, amely testvéreivel együtt osztja szenvedélyét az aktív életstílushoz.

TOP4SPORT történet

2010

A Top4Sport megalakulása. Az együttműködésünk kezdete a Nike-val.

2012

A focispecialista Top4Football webshop indulása

2013

A Top4Running és Top4Fitness webshopok indulása

2014

Top4Football üzlet nyitása Prágában, Közép-Európa legmodernebb focispecialista üzlete. Együttműködés több, mint száz csapattal az első osztálytól a megyeiig.

2015

Terjeszkedés Szlovákiában. Top4Football üzlet nyitása Pozsonyban. Prémium Top4Running üzlet nyitása Prágában. Együttműködés kezdete a Cseh Atlétikai Szövetséggel.

2018

Terjeszkedés Németországban, Ausztriában és Spanyolországban. Elundul a Top4Street webshop.

2019

A Top4Sport büszkén jelenti, hogy mostantól 11Teamsports Group tagja, amely Európa legnagyobb futballspecialista értékesítője.