Hétvégi szettek

A hideg napoknak végre vége. Nincs több réteges öltözködés, nincs sötétben ébredés. A hétvége a heted kedvenc része. Ez a pihenés, feltöltődés és szórakozás ideje, amikor végre kikerülsz a hétköznapok forgatagából. A legtöbb munkahelyen dresscode van, nem viselhetsz akármit. Természetesen azért azt is a saját személyiségedhez igazítod, de azért mégsem az igazi énedet tükrözi.
És ezért várjuk a hétvégét!

vans

A hétvége számos lehetőséget hoz, hogy szórakozz, utazz, megnézd a párod meccsét, sütögess a barátaiddal, és mindezek mellett lehetőségek sorát hozza az öltözködésben is. Ami közös: a kényelem. Élvezd a szabadnapokat, hagyd magad mögött az unalmas ruhadarabokat, és pihenj.

Az aktuális divatot követni, stílusosnak lenni, és egyszerre az igazi énedet mutatni az öltözködésen keresztül igazi kihívásnak tűnik, pedig egyszerű is lehet.

Inspirálódj a kényelmes, hétvégi szettekből!

A legegyszerűbb ruha a világon az overál. De melyik a legjobb? A farmer. Minden alkalomra működik, és már önmagában is stílusos. A tavasz miatt élénk színű darabokat választottam hozzá, amik tökéletesen passzolnak a farmerhez. A mintás Nike póló adja a színt, az adidas Superstar sneaker pedig szuperül kiegészíti a szettet. Ha még jobban feldobnád a napodat, az adidas helyett válassz a pólóhoz hasonló színű Vans cipőt, az ikonikus Vans Authentic kollekcióból, amit 1996-ban mutattak be. És még mindig divatosak! Na, mit mondasz, kipróbálod? 😊

outfit

A hétvégén meccse lesz a párodnak, te pedig megnézed? Mindegy, hogy mit sportol, focizik, kézilabdázik, minden meccsre érdemes sportosan felöltözni. Mit szólnál egy tökéletesen passzoló leggings, kapucnis pulcsi és sneakers kombinációhoz? Számomra ez a tökéletes szett. Az egyetlen trükkös része a leggings lehet. A legtöbb leggings kicsit áttetsző, ezekhez érdemes hosszabb pulcsit választani a póló fölé, így elkerülheted a nem tervezett villantásokat. És még valami... ha a meccs után beugranátok egy baráti sütögetésre, a leggings miatt nem kell azon gondolkoznod, hogy fér-e még beléd, hiszen jól nyúlik, és nem szorítja a hasadat, miközben a pulcsi jól eltakarja. A szettet még feldobhatod egy baseball sapkával. Én egy fekete Under Armour leggings-t, egy oversized adidas pulcsit, Vans Slip-on-t (must have darab), és egy szintén Vans sapkát választottam.

outfitÉs mit vennék fel egy hűvösebb estére, vagy egy sétára? Ide már kelleni fog valami melegebb darab is, nehogy megfázz. Adj egy dzsekit, pl egy Nike-t az előző szetthez, és már mehetsz is. Így egyszerre meleg és stílusos a szetted. Mi kellhet még? 😊

outfitBlog by Veronika Nováková

Megihletett valamelyik szett? Ha igen, oszd meg velünk a sajátodat, taggeld a @top4street.hu Instagram accountunkat! 😊