Te mit képviselsz?

Az adidas bemutatta az új VRCT kollekciót. Az egyik darab belőle egy dzseki, aminek a mellkasán cserélgetheted a badge-eket. Így bármilyen történetet elmesélhetsz. Melyik lesz a tied?adidas vrct

Az alap darab egy A, amit aztán cserélhetsz a sajátodra. A velcronak köszönhetően ragaszthatod fel, és cserélheted, amikor csak szeretnéd. Légy kreatív. Mutasd meg a világnak, hogy mit képviselsz. Inspirálódhatsz az adidas nagykövetek, a kosaras James Harden, a focista Paulo Dybala vagy a világbajnok úszó Ning Zetao szavaiból. Minden sportoló megpróbálta egy szóban összefoglalni a történetét.

adidas VRCTNa co jsi hrdý ty?

Mindenkinek megvan a saját története...

... és csak rajtunk múlik, hogy hogyan éljük meg azt. Erősebb lettél egy esemény hatására, vagy volt olyan, ami előrébb mozdított?

Kattints a képekre, inspirálódj mások történeteiből, és találd meg a sajátod.

Believer

Hiszed, hogy bármit elérhetsz?

Stefanos Cicipas, teniszező, aki hitt, és megnyerte az első ATP tornáját. Kattints a képre, és nézd meg a történetét.

vrct

 

Author 

Mette Towley, táncos, akit a Lemon videóból, vagy Pharrell Williams táncosai közül ismerhetsz. Ez a lány minden napot megtervez, és azt szeretné, ha a világ jobb hely lenne.

vrct

 

Family 

James Harden, akit "The Beard" néven is ismerhetsz? Az egyik legjobb dobóhátvéd soha nem felejti el, hogy honnan érkezett. És téged ki vagy mi formál?

vrct adidas

 

I'm perfect

Ha olyasvalakit keresel, aki motiválhat, akkor az Denise Schindler. Fogta a tökéletlenségét, és tökéletességgé formálta. 

imperfect

 

Sacrifice

Mert valamit fel kell áldozni ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Ne add fel. Ez az, amit Paulo Dybala is tesz, kattints az ő történetéért.

vrct dybala

 

Brave

Ning Zetao. Számos aranyérem és világrekord úszásban. Mi az, ami nélkül nem lehetne itt? Bátorság.

vrct ning zetao

És mi a te történeted?