Újévi fogadalmak sneakers rajongóknak

Újévi fogadalmak sneakers rajongóknak

2020.01.09. 4 perces olvasási idő

Itt az újév és még egy fogadalmat sem tettél? Mit szólnál ezek közül egyhez?

1. Megtisztítom a cipőimet

Ezt mindenki szeretné,ugye? Te is olyan vagy aki vásárol egy cipőt és megígéred magadnak, hogy ilyen szép tisztán tartod majd? 2020-ban tegyünk a tiszta edzőcipőkért. Egyszerű. Körültekintően viseld őket, így elegendő enyhén megtisztítani, illetve néha cipőtisztítóval is takarítsd meg őket. Ne felejtsd el, hogy minden cipővel eltérően kell bánni, a kezelés függ az anyagtól és a színtől is, például hogy fehér vagy fekete-e a termék. Hagyd a fehéret megszáradni a napon, de a feketét ne tedd ki, mert elveszítheti a színét.

2. Azt veszem meg, amit viselni is fogok

Haha, még mi magunk is nevetünk ezen. Jó lenne, ha csak azokat vennénk meg, amelyeket hordunk is, igaz? De néha erősebb a cipők iránti szerelem, mint a józan ész . Ha nem tudsz ellenállni, csak egy megoldás van: viseld őket!

3. Próbálj ki valami újat

Nike, adidas, Puma , még a Vans is klasszikusnak számít. De próbáltad már például a Saucony-t vagy az  Asics Tiger-t? Meglepetést okozhatnak, kényelem és stílus tekintetében is.

4. Jól elrendezett cipősszekrény

Kicsit a cipőtisztítással függ össze. Sokat számít a kinézetükben, hogy hogyan tároljuk őket. Átdobod csak az egyiket a másikon? Nos, úgy nem fog sokáig tartani. Próbáld elrendezni őket, használhatsz dobozokat, polcokat, bármilyen szerkezetet, így rendszert vihetsz a szekrényedbe.

5. Egy szín, egy sneakers

Mind ismerjük. Most éppen a piros vagy a zöld a kedvenced? És hány edzőcipőd van az adott színből? Legyünk őszinték, csak azt az egyet fogod viselni, amelyet a legjobban szeretsz. Így még egy tanács. Figyelj arra, hogy mi van a cipősszekrényedbe és próbálj ki különböző színeket. Hidd el, nincs szükséged 5 pár fekete edzőcipőre, de különböző színű termékekkel ragyogóvá varázsolhatod megjelenésedet. Igen, ez egy kicsit más, mint hogy legyen egy fehér AF vagy Converse cipőd, mely klasszikus darabokat bármivel felveheted. Viszont nincs szükséged több ugyanolyan színű Air Max-re,Deerupt-ra vagy RS-X-re.

6. Ne raktározz

Amikor eljön az idő, és már nem használod valamelyik cipődet, tedd el. Nézd a praktikus oldalát, legalább nem kell takarítanod és még helyed is lesz az új jövevényeknek. 

Velünk tartasz? Melyik fogadalmat fogadod meg? Gyere és csináld velünk a kihívást Instagramon és nézzük meg, meddig tudjuk betartani.