Vans Comfy Cush

Nosztalgikus, klasszikus, legendás. Ez csak a Vans lehet. Ugyanakkor innovatív is! 


1967, az év amikor a Vans Era bemutatásra került. A sneaker, amelyet olyan deszkás legendák hordtak, mint Tony Alva. A Comfy Cush brooklyni bemutatóját pedig a legenda sem hagyhatta ki. A bemutatón szintén jelen volt a rapper Lil Wyne is, aki a Vans rajongójaként nem csupán megnézte az j technológiával készült sneakereket, de elő is adta Lollipop című slágerét.   Era Vans a fost lansata. Sneakersi purtati chiar si de legenda skatebordului, Tony Alva. Iar Tony Alva nu a ratat nici lansarea noii tehnologii Comfy Cush, in New York Brooklyn. Pe langa Tony, chiar si rapperul Lil Wayne a venit sa vada aceasta tehnologie noua, si, de fapt, nu s-a oprit doar la privit, ci a si interpretat unul dintre hiturile sale "Lollipop". 

Mi is a Comfy Cush? 

Comfy Cush technológia kényelmét a puha talpszerkezet adja, melynek köszönhetően úgy érezheted, mintha felhőkön lépdelnél. 

A Vans a bemutatón visszahozta mindenkinek a lázadó időszakát, a gimnáziumi éveket, hiszen az amerikai bemutatón klasszikus öltözőszekrényekből kerültek elő az új technológiával ellátott lépők. Ahogyan pedig egy rendes suliból, innen sem maradhatott ki a tanulás.

A Comfy Cush február 21-től elérhető a klasszikus Era és SK8-Hi modellekben-.

Te melyiket választod?