Virágokra fel!

Sportos darabok virágos mintákkal? Kicsi, nagy, élénk színek, de világosak is. Felsőkön, pulcsikon, sneakereken, és akár sapkákon is.

Engedd kivirágozni a szekrényedet.

květiny

Nincs olyan lány, aki ne nézne ki jól virágmintában. Így lehetnek a virágos darabok már évek óta a nyár favoritjai.

Hogyan válaszd ki a megfelelő kombinációt?

A virágmintával, mint ahogy bármilyen másik mintával is, vigyázni kell. Sötét alapon feltűnőbbek a virágok, mint világoson, és az nagyok is jobban kitűnnek, mint a kicsik. Egy dolog biztos, ha virágos felsőt választasz, kombináld egyszínű alsóval. Tudod, "a kevesebb, több" és "a szépség az egyszerű dolgokban rejlik". A virágok a ruhákon már önmagukban olyan erőteljesek, hogy nem kell még jobban kiemelni őket. A Champion felsője például ideális nyárra, akár egy farmerral is.

květiny

 

A Puma elhozta a Sue Tsai-jal közös, limitált kollekciójában a kivirágzó darabokat. A visszafogott virágmintás, feketével kombinált dzseki kitűnő választás a hidegebb nyári estékre. A hasonló stílusú pólót az élénk mintának köszönhetően valami egyszerű alsóval kombinálhatod, és már indulhatsz is.

puma

 

Nem vagy elég merész a nagy virágokhoz?

Akkor neked a virágmintás kiegészítők lehetnek a megoldás, például a sapkák vagy a sneakerek. Vagy választhatod a Puma papucsokat, ami kihagyhatatlan a nyárra.

kšiltovka

 

puma

Te melyik virágmintát választod? Oszd meg velünk az outfitedet Instán, és ne felejts el taggelni minket: @top4street.hu.